Підвищення ефективності використання маневрових тепловозів, що працюють за системою двох одиниць, ШЛЯХОМ вибору раціональних режимів їх роботи :



Название:
Підвищення ефективності використання маневрових тепловозів, що працюють за системою двох одиниць, ШЛЯХОМ вибору раціональних режимів їх роботи
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


 


У вступі сформульовано мету й завдання дослідження, відображено загальну характеристику роботи та основні наукові положення, що виносяться на захист. Обґрунтовано актуальність теми, її наукову новизну й практичне значення. Наведено дані про методи досліджень, публікації, апробацію та структуру дисертації.


У першому розділі виконано аналіз витрат дизельного палива МТСДО, аналіз часу роботи на різних режимах при виконанні маневрових операцій, проаналізовано режими роботи дизель-генераторної установки (ДГУ) маневрових тепловозів в експлуатації.


Для прикладу, на рис. 1а наведені гістограми розподілу за позиціями контролера машиніста (п.к.м.) відносного часу роботи дизеля одиночного ЧМЭ3, на рис. 1б – дизеля МТСДО, у випадку застосування локомотивів на маневровій горці.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины