ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ В ПЛОСКИХ ШТАНЦЮВАЛЬНИХ ПРЕСАХ :



Название:
ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ В ПЛОСКИХ ШТАНЦЮВАЛЬНИХ ПРЕСАХ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


У вступі обґрунтовано вибір теми дисертації, актуальність і наукову новизну роботи, сформульовано її мету та задачі дослідження; представлено практичну цінність роботи та охарактеризовано методи дослідження; описано структуру роботи, її зв’язок з науковими програмами, планами, темами, особистий внесок здобувача та результати її апробації.


У першому розділі «» проаналізовано існуючий технологічний процес виготовлення картонних паковань та устаткування для його забезпечення. Для обґрунтованого відбору компонентів експериментального дослідження проведено огляд літературних джерел і проаналізовано класифікацію, будову, компоненти структури, характеристики пакувального картону, штанцювальний інструмент, які застосовуються для виготовлення картонного паковання. Проведено огляд наукових праць та результати досліджень в області штанцювання розгорток  картонних паковань. Основні роботи із дослідження процесів різання паперу та картону виконали Б. М. Мордовін, В. З. Гінзбург, Г.Г. Петріашвілі, П.В. Топольницький, Я.І. Чехман, І.І. Регей, С.Ф. Гавенко, В.Ц. Жидецький, В.А. Задра, Ю.О. Банах, В.А. Сторощук та інші.


Аналіз літературних джерел показав потребу більш глибокого дослідження цих процесів з метою вироблення рекомендацій по регламентуванню параметрів основних операцій технологічного процесу виготовлення картонних розгорток.


У другому розділі «», використовуючи метод системного аналізу, розроблена причинно-наслідкова схема залежності зусилля висікання від факторів впливу. При цьому виокремлено параметри впливу на технологічно-необхідне зусилля висікання і на фактичне зусилля висікання. Показано що зусилля висікання є функцією цілого комплексу факторів впливу.


 


Для дослідження технологічних зусиль запропоновано метод, спроектовано та виготовлено пристрій, що дозволяє отримати в стабільних умовах, забезпечених постійною швидкодією електроприводу, функціональну залежність зміни зусилля висікання від переміщення інструмента в товщу картону. 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины


ПОСЛЕДНИЕ ДИССЕРТАЦИИ

Малахова, Татьяна Николаевна Совершенствование механизма экологизации производственной сферы экономики на основе повышения инвестиционной привлекательности: на примере Саратовской области
Зиньковская, Виктория Юрьевна Совершенствование механизмов обеспечения продовольственной безопасности в условиях кризиса
Искандаров Хофиз Хакимович СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ МОТИВАЦИОННОГО МЕХАНИЗМА КАДРОВОГО ОБЕСПЕЧЕНИЯ АГРАРНОГО СЕКТОРА ЭКОНОМИКИ (на материалах Республики Таджикистан)
Зудочкина Татьяна Александровна Совершенствование организационно-экономического механизма функционирования рынка зерна (на примере Саратовской области)
Валеева Сабира Валиулловна Совершенствование организационных форм управления инновационной активностью в сфере рекреации и туризма на региональном уровне