Метод повышения оперативности доведения видовых изображений для бортовых телекоммуникационных комплексов аэрокосмического мониторинга :



Название:
Метод повышения оперативности доведения видовых изображений для бортовых телекоммуникационных комплексов аэрокосмического мониторинга
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


 


У вступі обґрунтовано актуальність тематики дисертаційних досліджень; сформульовано науково-прикладну задачу та доведено її важливість; сформульовано мету і завдання дисертації; представлена наукова новизна та практичне значення отриманих наукових результатів.


В першому розділі проводиться аналіз особливостей вирішення прикладних задач з використанням засобів аерокосмічного моніторингу. Встановлюється залежність розмірів зображень від деталізації об'єктів і висоти знімання. Обґрунтована необхідність дослідження можливості збільшення коефіцієнта стиснення для методів, що використовують ортогональні перетворення і диференціювання, за рахунок виявлення нових закономірностей і усунення не тільки статистичної та психовізуальної, але і структурної надмірності.


На час доставки відеоінформації з бортових комплексів впливає ряд особливостей, основними з яких є обмежені масогабаритні та енергетичні параметри, які призводять до недостатніх характеристик апаратури обробки і передачі даних по каналах зв'язку. В результаті цього виникають значні затримки доведення зображень.


Отже, існує суперечність між необхідним часом доведення зображень із заданою якістю, і характеристиками бортових засобів телекомунікацій з обробки і передачі даних.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины


ПОСЛЕДНИЕ ДИССЕРТАЦИИ

Малахова, Татьяна Николаевна Совершенствование механизма экологизации производственной сферы экономики на основе повышения инвестиционной привлекательности: на примере Саратовской области
Зиньковская, Виктория Юрьевна Совершенствование механизмов обеспечения продовольственной безопасности в условиях кризиса
Искандаров Хофиз Хакимович СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ МОТИВАЦИОННОГО МЕХАНИЗМА КАДРОВОГО ОБЕСПЕЧЕНИЯ АГРАРНОГО СЕКТОРА ЭКОНОМИКИ (на материалах Республики Таджикистан)
Зудочкина Татьяна Александровна Совершенствование организационно-экономического механизма функционирования рынка зерна (на примере Саратовской области)
Валеева Сабира Валиулловна Совершенствование организационных форм управления инновационной активностью в сфере рекреации и туризма на региональном уровне