МЕТОДЫ ФУНКЦИОНАЛЬНОГО ТЕСТИРОВАНИЯ КРИТИЧЕСКИХ СИСТЕМ УПРАВЛЕНИЯ



Название:
МЕТОДЫ ФУНКЦИОНАЛЬНОГО ТЕСТИРОВАНИЯ КРИТИЧЕСКИХ СИСТЕМ УПРАВЛЕНИЯ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


Вступ містить обґрунтування актуальності розв’язуваної задачі, формулювання мети, об’єкта та задач дослідження, сукупність наукових ре­зультатів, що виносяться на захист, відомості про їх апробацію та реалізацію.


Перший розділ присвячено розгляду функцій, виконуваних різними підсистемами інформаційно-керуючих систем, функціональному аналізу обладнання КСБ, класифікації відмов, огляду методів безперервного автоматичного моніторингу та діагностування. Зроблено висновок: основним джерелом прихованих несправностей в устаткуванні захисту будь-якого типу (цифрового чи аналогового) є використання функціональних елементів «порівняння з уставкою», «І», «АБО», «2 з 4-х », побудованих на базі логічних операцій і операцій відношення з виходом, визначуваним тільки двома станами 0 (режим очікування) або 1 (спрацьовування захисту), що не дозволяє забезпечити виконання безперервного контролю працездатності зазначених елементів на спрацьовування. Для усунення цього недоліку запропоновано реалізувати функціональні елементи обладнання захисту на базі виключно арифметичних операцій без використання логічних операцій і операцій відношення.


У другому розділі запропоновано новий метод забезпечення тестопридатності блоку захисту, який характеризується використанням логічних елементів, доповнених арифметичними операціями, та удосконалено метод дедуктивного аналізу цифрових систем.


 


Підвищення тестопридатності критичних систем керування здійснюється шляхом розробки додаткових моделей і методів тестового та функціонального діагностування на базі використання багаторозрядного представлення вхідних даних та методів їх обробки в логічних схемах.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины