МОДЕЛІ ТА ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ОПРАЦЮВАННЯ НА ТЕХНОЛОГІЧНІСТЬ СТРУКТУРИ ОБ’ЄКТІВ СКЛАДАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ



Название:
МОДЕЛІ ТА ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ОПРАЦЮВАННЯ НА ТЕХНОЛОГІЧНІСТЬ СТРУКТУРИ ОБ’ЄКТІВ СКЛАДАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


У вступі обґрунтована актуальність теми дисертації, сформульовані основна мета і задачі дослідження, охарактеризовано наукову новизну і практичне значення отриманих результатів, представлена інформація про впровадження результатів роботи, їх апробацію і публікації.


У першому розділі приведено аналіз підходів до вирішення задач структурного синтезу об’єктів складального процесу. Проаналізовано використання CALS-технології для забезпечення високої ефективності процесів життєвого циклу виробів та показано актуальність такого підходу. Проведено аналіз функціонування «Підсистеми ААКОТС» в рамках CALS-технології та визначено, що якість функціонування цієї системи залежить від структурних властивостей конструкції ОСП. Визначено, що задачу забезпечення технологічності структури об’єкту складального процесу необхідно розв’язувати головним чином за рахунок підвищення рівня оперативності та обґрунтованості рішень, що приймаються під час опрацювання об’єкта складального процесу на технологічність структури. Наведено постановку задачі автоматизованого синтезу технологічного варіанту структури ОСП, що містить визначення цілі та задач дисертаційної роботи.


Другий розділ присвячено побудові концепції підвищення оперативності та обґрунтованості рішень при опрацюванні об’єкта складального процесу на технологічність структури та методів, що цю концепцію реалізують. Класифікація задач структурного синтезу дозволяє охарактеризувати задачу автоматизованого синтезу технологічного варіанту структури об’єкту складального процесу як вибір технічного рішення з урахуванням певних принципів, що має третій рівень складності за можливістю формалізації, та належить до схемного синтезу за типом структур, що синтезуються. 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины