НАУЧНО-ТЕХНИЧЕСКИЕ ОСНОВЫ ЭНЕРГОСБЕРЕЖЕНИЯ И НАДЕЖНОСТИ ЭЛЕКТРОТЕХНИЧЕСКИХ ОСВЕТИТЕЛЬНЫХ КОМПЛЕКСОВ :



Название:
НАУЧНО-ТЕХНИЧЕСКИЕ ОСНОВЫ ЭНЕРГОСБЕРЕЖЕНИЯ И НАДЕЖНОСТИ ЭЛЕКТРОТЕХНИЧЕСКИХ ОСВЕТИТЕЛЬНЫХ КОМПЛЕКСОВ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


 


Вступ. У вступі обґрунтовано актуальність теми дисертаційної роботи та необхідність розв'язання наукової проблеми, її наукова новизна та практична цінність, сформульовані мета та завдання досліджень, наведено структуру дисертації, дані з апробації результатів роботи та рекомендації можливого впровадження отриманих результатів на практиці.


У першому розділі розглянуто сучасний стан проблеми, її значення та результати, отримані іншими авторами. Дано характеристику електротехнічному освітлювальному комплексу України та причини зниження якості електроенергії в мережах низької напруги.


Освітлювальні комплекси відносяться до підприємств зі значним
і багато в чому необґрунтовано завищеним енергоспоживанням.
Розглянуто структуру електропостачання та споживання електричної енергії електротехнічним освітлювальним комплексом і енергозберігаючі технології, які застосовуються сьогодні. У розділі наводиться аналіз принципів побудови та тенденцій розвитку сучасних систем керування освітленням, а також способи дистанційного керування освітленням. Дано порівняльний аналіз основним джерелам світла (рис. 1) і пускорегулюючим апаратам. Показано, що існуюче положення в освітлювальному комплексі має ряд недоліків, які не дають можливості ефективно використати сучасні освітлювальні прилади.


 


 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины