РЕГУЛЬОВАНІ ФІЛЬТРИ ДЖЕРЕЛ ЖИВЛЕННЯ МІКРОКОНТРОЛЕРІВ ІЗ МАСКУВАННЯМ СТРУМУ СПОЖИИВАННЯ



Название:
РЕГУЛЬОВАНІ ФІЛЬТРИ ДЖЕРЕЛ ЖИВЛЕННЯ МІКРОКОНТРОЛЕРІВ ІЗ МАСКУВАННЯМ СТРУМУ СПОЖИИВАННЯ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


 


У вступі обґрунтовано актуальність теми, сформульовані мета і задачі наукового дослідження, наведено зв'язок роботи з державними пріоритетними напрямками та програмами, викладено наукову новизну і практичне значення результатів досліджень, визначено особистий внесок здобувача, наведені дані про апробацію результатів роботи, публікації та впровадження.


У першому розділі розглянуто основні критерії оцінки захищеності мікропроцесорних систем від зчитування за струмом споживання, розглянуто існуючі класифікації систем за рівнем безпеки та захищеності, основні способи атак на дані в мікропроцесорних системах, в тому числі деструктивні та недеструктивні, запропоновано  класифікацію систем захисту від несанкціонованого зчитування за струмом споживання, розглянуто існуючі схеми систем захисту від несанкціонованого зчитування за струмом споживання, основні спектральні перетворення.


Показано доцільність захисту даних шляхом розробки регульованих фільтрів напівпровідникових джерел живлення мікроконтролерів та мікропроцесорних систем із маскуванням струму споживання.


У другому розділі зроблено внесок в теорію вейвлетів, спектральних перетворень в орієнтованому базисі (ОБ-перетворення) та спектрального перетворення на кінцевих інтервалах (СКІ-перетворення), виявлено взаємозв’язок між базисними функціями спектральних перетворень та інтегральним показником струму споживання в полярних координатах.  Запропоновано інтерполяцію даних в полярних координатах та інтегральний показник струму споживання для здійснення швидкої класифікації команд.


 


Вейвлет-перетворення Хаара в полярних координатах. Вирази для базисних функцій вейвлетів в полярній системі координат для рівня розкладання j і коефіцієнта масштабування k приймають вигляд:

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины