УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПІДГОТОВКИ соняшникової МАКУХИ ДО ВИДОБУВАННЯ ОЛІЇ :



Название:
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПІДГОТОВКИ соняшникової МАКУХИ ДО ВИДОБУВАННЯ ОЛІЇ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


 


У вступі розкрито актуальність досліджень спрямованих на удосконалення технологій підготовки соняшникової макухи до видобування олії методом екстракції, сформульовано мету, поставлено основні задачі дослідження, представлено наукову новизну та практичну значимість проведених досліджень. Наведено відомості про випробування розробленого технологічного рішення та розроблених методик, зазначено особистий внесок здобувача.


У першому розділі проведено аналіз науково-технічних даних щодо видобування олій та жирів методом екстракції. Обґрунтовані основні фактори, які впливають на процес вилучення цільових речовин. Систематизовано сучасні технології підготовки олійного матеріалу до екстракції та їх вплив на ступінь вилучення олії. Проведено аналіз сучасних технологій екстракції рослинних олій. Відзначено, що найбільш перспективними є дослідження властивостей пористості олійних матеріалів, оскільки вони мають найбільший вплив на видобування олії методом екстракції. Сформульовано гіпотезу щодо удосконалення технології підготовки соняшникової макухи з використанням методів грануляції .


 


В другому розділі наведено характеристики основних та допоміжних речовин та матеріалів, які використано для досліджень. Зазначено основні методи аналізу сировини та одержаних продуктів. Наведено методики обробки експериментальних даних. Для визначення характеристик пористості представлених соняшникових макух розроблено перспективну методику, яка базується на методі насичення матеріалу імерсійною рідиною. Насичення матеріалу відбувається шляхом вакуумування на установці, яка представлена на рис. 1.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины