Удосконалення технології виготовлення паковань з гофрокартону :



Название:
Удосконалення технології виготовлення паковань з гофрокартону
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


 


У вступі обґрунтовано актуальність теми дисертаційної роботи, сформульовано мету та завдання, висвітлено наукову новизну і практичну цінність отриманих результатів, охарактеризовано методи досліджень, подано відомості про апробацію, публікації, структуру та обсяг роботи.


У першому розділі проаналізовано сучасні тенденції розвитку пакувальної індустрії, засоби виготовлення паковань з гофрокартону; визначено класифікаційні ознаки клеїв для гофрокартону; проаналізовано наукові праці відомих вчених щодо проблем удосконалення клеїв, збільшення їх міцності, забезпечення екологічності.


На основі проведеного аналізу сформульовано задачі досліджень. Акцентується увага на недостатності наукових розробок у галузі технології виготовлення клеїв з модифікованих крохмалів, оптимізації їх складу, удосконалення засобів для контролю якості паковань, нормалізації процесу виготовлення паковань з гофрокартону. Сформульовано мету та задачі досліджень.  


 


У другому розділі описано методику виготовлення паковань з гофрокартону із використанням модифікованих кукурудзяних клеїв; методи та засоби досліджень фізико-механічних та експлуатаційних характеристик клейових з’єднань; вплив величини магнітних домішок на міцність закривання клапанів паковань розробленої конструкції.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины


ПОСЛЕДНИЕ ДИССЕРТАЦИИ

Малахова, Татьяна Николаевна Совершенствование механизма экологизации производственной сферы экономики на основе повышения инвестиционной привлекательности: на примере Саратовской области
Зиньковская, Виктория Юрьевна Совершенствование механизмов обеспечения продовольственной безопасности в условиях кризиса
Искандаров Хофиз Хакимович СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ МОТИВАЦИОННОГО МЕХАНИЗМА КАДРОВОГО ОБЕСПЕЧЕНИЯ АГРАРНОГО СЕКТОРА ЭКОНОМИКИ (на материалах Республики Таджикистан)
Зудочкина Татьяна Александровна Совершенствование организационно-экономического механизма функционирования рынка зерна (на примере Саратовской области)
Валеева Сабира Валиулловна Совершенствование организационных форм управления инновационной активностью в сфере рекреации и туризма на региональном уровне